4.4
414 Google-reviews

Trouwen in Willemstad

Dé trouwlocatie van Willemstad

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Willemstad? Bij de Rosmolen kunnen jullie huwelijksdag vieren met een diner of feest. In onze gezellige zaak kunnen wij groepen tot 100 gasten ontvangen voor een diner. Tevens is onze ruimte geschikt voor feesten met maximaal 150 gasten. Als trouwlocatie in Willemstad verzorgen wij graag jullie bruiloft of receptie met een heerlijk diner, aantrekkelijke hapjes of sfeervolle feestavond. Trouwen in Willemstad maak je bijzonder bij De Rosmolen.

Restaurant De Rosmolen verzorgt jullie feest

Ook als je niet kiest voor De Rosmolen als trouwlocatie, kunnen wij jullie huwelijksdag verzorgen en bijzonder maken. Wij kunnen namelijk op op locatie een diner, receptie of feest verzorgen. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met jullie mee. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek om samen alle wensen door te spreken. Vanuit dit gesprek stellen wij een passend arrangement samen.

Dé trouwlocatie van Willemstad

Interesse in onze trouwlocatie in Willemstad? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 0168 472 466 of per e-mail contact via info@rosmolen.nl.