4.4
414 Google-reviews

Trouwen in Willemstad

Dé trouwlocatie van Willemstad

Bent u op zoek naar een trouwlocatie in Willemstad? Bij de Rosmolen kunt u uw huwelijksdag vreugdevol vieren met een diner of feest. In onze gezellige zaak kunnen wij groepen tot 100 gasten ontvangen voor een diner. Tevens is onze ruimte geschikt voor feesten met maximaal 150 gasten. Als trouwlocatie in Willemstad verzorgen wij graag uw bruiloft of receptie met een heerlijk diner, aantrekkelijke hapjes of sfeervolle feestavond. Trouwen in Willemstad maakt u bijzonder bij De Rosmolen.

Restaurant De Rosmolen verzorgt uw feest

Ook als u niet kiest voor De Rosmolen als trouwlocatie, kunnen wij uw huwelijksdag verzorgen en bijzonder maken. Wij arrangeren namelijk ook uw bruiloft op locatie met heerlijke gerechten. Wij arrangeren namelijk ook uw bruiloft op locatie met heerlijke gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos en we denken graag met u mee. We beginnen altijd met een persoonlijk gesprek om samen met u alle wensen door te spreken. Vanuit dit gesprek stellen wij een passend arrangement voor u samen.

Dé trouwlocatie van Willemstad

Heeft u interesse in onze trouwlocatie in Willemstad? Neem dan contact met ons op. Wij zijn telefonisch te bereiken via +31 0168 472 466. U kunt ook per e-mail contact met ons opnemen via info@rosmolen.nl.