4.4
414 Google-reviews

Lunch en diner

voor elke gelegenheid

Gezellig, eigentijds en comfortabel zijn enkele typeringen voor ons restaurant in Willemstad waar jong en oud zich thuis zal voelen.

Of u nu een vis,- of vleesliefhebber bent, van vernieuwende gerechten of van traditionele gerechten in een nieuw jasje houdt, onze menukaart biedt een ruime keuze met voor ieder wat wils. Creatieve gerechten worden met zorg gepresenteerd, waarbij het gebruik van verse producten vanzelfsprekend is. 

Bij de Rosmolen houden we rekening met u en iedereen met wie u komt eten. Naast genieten van een heerlijk diner, kunt u bij De Rosmolen ook terecht voor uw lunch in Willemstad. Hierbij gaan wij net iets verder dan een standaard lunch, met gevarieerde gerechten en verrassende combinaties. Uiteraard denken wij ook aan uw kinderen met kleinere – maar net zo’n lekkere – gerechten.

Bekijk onze menukaart

Groepen en partijen

Ons restaurant leent zich ook uitstekend voor groepen en partijen. Voor groepen kunnen wij speciale arrangementen en groepsmenu’s samenstellen. Wij denken graag met u mee, ook als u een allergie heeft. Informeer naar de mogelijkheden en ga met uw groep uit eten in Willemstad.