Tijdens een High Wine kunt u samen met vrienden of familie heerlijk genieten van verschillende gerechten onder het genot van bijpassende wijn. Heeft u altijd al een High Wine willen organiseren? Tijdens de High Wine van de Rosmolen kunt u heerlijk zorgeloos van uw middag genieten onder het genot van hapjes en wijn. Verrassende amuses en heerlijke warme gerechtjes begeleid door passende wijnen bezorgen u tijdens deze High Wine in Willemstad een ware smaaksensatie. We rekenen een vaste prijs van €38,50 p.p. onze High Wine. Zien we u snel?

Een High Wine in Willemstad inclusief hapjes

We serveren onze High Wine tussen 12.00 en 16.00 uur, alleen op reservering (graag uiterlijk 2 dagen van te voren). U kunt zowel doordeweeks als in het weekend voor uw High Wine in Willemstad bij ons terecht.

Samenstelling van de High Wine

Tijdens de High Wine van De Rosmolen combineren wij een brede variatie aan gerechten uit verschillende keukens met heerlijke wijnen. Zowel vlees- als visgerechten komen aan bod en worden begeleid door een variatie aan witte en rode wijnen.

Voorgerecht

Een stukje gegrilde dorade en sashimi van tonijn met wakamé en wasabi mayonaise.

Geserveerd met Prosecco: Vino Spumante (frisse mousserende wijn uit Italië met een aangename, zachte smaak).

Tussengerecht

Een combinatie van drie kleine gerechtjes, namelijk; Vitello tonato (rosé gebraden kalfsmuis met tonijnmayonaise), een soepje van langoustine en een mini Caesar salade.

Geserveerd met Rueda verdejo: een witte wijn die perfect past bij schaal- en schelpdieren.

Hoofdgerecht

Getrancheerde gegrilde Picanha met gegrilde courgette, rucola, zontomaatjes en jus van rozemarijn.

Geserveerd met Côtes du Rhone Villages les Hautes Granges: Syrah / Grenache (deze door ons zelf geïmporteerde wijn is een uitstekende begeleider van rood vlees).

Dessert

Voor het dessert heeft u de keuze uit twee samenstellingen van gerechten, namelijk:

Een kaasbordje met diverse binnenlandse en buitenlandse kazen. Geserveerd met Pedro Ximenez sherry.

OF 

Een keur aan huisgemaakt zoete zaligheden. Geserveerd met Domaine des Escarvailles: Deze van nature zoete wijn is een aanrader bij uw dessert.

Meer weten over onze High Wine in Willemstad?

Wilt u een High Wine organiseren in Willemstad maar heeft u specifieke wensen? We denken graag met u mee om u de hele middag te laten genieten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. We ontvangen u graag in ons historische pand.