Uit eten in Willemstad

Bent u op zoek naar een gezellige locatie om te gaan eten in Willemstad? Gezellig, eigentijds en comfortabel zijn enkele typeringen voor ons restaurant in Willemstad waar jong en oud zich thuis zal voelen. Of u nu een vis,- of vleesliefhebber bent, van vernieuwende gerechten of van traditionele gerechten in een nieuw jasje houdt, onze menukaart biedt een ruime keuze met voor ieder wat wils. Creatieve gerechten worden met zorg gepresenteerd, waarbij het gebruik van verse producten vanzelfsprekend is. Zo is uit eten gaan in Willemstad een echt genot.

Lunch en diner bij De Rosmolen

Bij de Rosmolen houden we rekening met u en iedereen met wie u komt eten. Naast genieten van een heerlijk diner, kunt u bij De Rosmolen ook terecht voor uw lunch in Willemstad. Hierbij gaan wij net iets verder dan een standaard lunch, met gevarieerde gerechten en verrassende combinaties. Uiteraard denken wij ook aan uw kinderen met kleinere – maar net zo’n lekkere – gerechten.

Voor de feestdagen hebben we altijd een speciale menukaart die aansluit op de feestdag. Hiermee is het uitzonderlijk genieten bij De Rosmolen en kunt met al deze gelegenheden in feestsferen uit eten in Willemstad.