Op dit moment hebben wij een hele leuke dinerbon actie:
Koop nu een dinerbon en krijg 25% EXTRA van ons!!!

Dus koop bijvoorbeeld een bon van €100,- en wij maken er €125,- van. Bestel via de website, betaal de bon via ‘banktransactie’ en ontvang de bon van ons per post!!

De bon is als we weer open zijn nog het hele jaar te gebruiken, maar kan NIET gebruikt worden voor afhaal-en thuisbezorgservice.

————————————–

Op zoek naar een leuk cadeau? Trakteer uw familie, vrienden of zakenrelatie op een dinerbon van restaurant De Rosmolen! De mooi vormgegeven dinerbon kunnen wij voorzien van een door u gekozen bedrag. Met een dinerbon als cadeau bezorgt u iemand een fantastische avond vol heerlijke gerechten in een informele, historische setting.

Naast dat u de dinerbon gemakkelijk op kunt halen bij ons in het restaurant, kunt u deze ook online bestellen. Wanneer u het gewenste bedrag heeft overgemaakt naar rekeningnummer NL60RABO 0346770580 t.n.v. de Rosmolen, sturen wij u de dinerbon toe. Houd hierbij rekening dat het even duurt voordat het geld binnen is gekomen op onze rekening en vermeld in de onderwerpregel altijd uw naam en dat het een dinerbon betreft.

Zoekt u een leuk Kerst-, Moederdag- of Verjaardagsgeschenk? De dinerbon valt altijd in de smaak!