Uw catering laten verzorgen door De Rosmolen

Bent u een bruiloft, receptie, reünie of andere bijeenkomst aan het plannen? Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om een feest in De Rosmolen of diner op locatie; bij ons is (bijna) alles mogelijk. De Rosmolen is een uitstekende feestlocatie voor iedere partij; van een bruiloft tot een informele bijeenkomst.

Wist u dat De Rosmolen ook uw catering in Willemstad of omgeving kan verzorgen? Of het nu gaat om een feest bij u thuis, lunch of hapjes op uw boot of het verzorgen van een bedrijfsevenement of bruiloft op locatie, bij De Rosmolen denken we graag met u mee over uw catering wensen.

Unieke arrangementen in Willemstad

Voor ons is iedere partij uniek. Daarom bent u niet verplicht te kiezen voor standaard arrangementen, maar stemmen wij de gerechten af op uw wensen. Zo past de catering van uw bijeenkomst altijd bij uw verwachtingen. Een locatie waar wij o.a. gebruik van maken is het Mauritshuis te Willemstad.

Contact opnemen voor catering in Willemstad

Wilt u graag Rosmolen uw catering in Willemstad of omgeving laten verzorgen? U kunt ons telefonisch bereiken via 0168 472 466 of per e-mail via info@rosmolen.nl.

Al eens aan een High Tea of High Wine gedacht? Gezellig met vrienden of familie? De Rosmolen biedt u uitgebreide mogelijkheden.